Home Over de VS Praktische info Winnen: Scratch Map Amerika wereldkaart
Winnen: Scratch Map Amerika wereldkaart

Winnen: Scratch Map Amerika wereldkaart

0
0

De feestdagen zijn al duur genoeg! Ben jij al flink aan het shoppen voor Sinterklaascadeautjes en een mooi kerstcadeau voor onder de boom? Hurray-USA helpt je graag mee. Daarom hebben wij een cadeautje voor jou. We mogen namelijk van Cadeau een Scratch Map Amerika kraswereldkaart verloten onder onze lezers!

Scratch Map Amerika winnen

Op deze speciale editie van de Luckies Scratch Map zie je alle staten van de VS. Heb je bepaalde staten bezocht? Dan kras je het rood-witte-blauwe folie van de staat weg. Zo kun je precies zien welke staten je allemaal nog kunt bezoeken tijdens een nieuw avontuur. Hang hem aan de muur in de hal, in de woonkamer of op kantoor en je wordt steeds herinnert aan je mooie reizen. De Scratch Map is er trouwens ook in een wereldeditie.

scratch map amerika

Wat moet je doen om de Scratch Map Amerika wereldkaart te winnen?

Laat een berichtje achter op de Hurray-USA Facebook-pagina en tag minimaal één Amerika-reismaatje. Over een week, op 6 december, kies ik een winnaar uit de reacties. Je krijgt dan je Scratch Map Amerika kaart direct toegestuurd. Kun je geen week langer wachten? Koop dan nu alvast je Amerikaanse kerstcadeau.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
tags:
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *