Home Over de VS Win een huurauto van HolidayCars.com ter waarde van 800 euro voor 2018
Win een huurauto van HolidayCars.com ter waarde van 800 euro voor 2018

Win een huurauto van HolidayCars.com ter waarde van 800 euro voor 2018

0
0

De meeste vakantiegangers huren een auto als ze op vakantie gaan naar de Verenigde Staten? Ga jij dit jaar nog op vakantie naar Amerika en wil je gratis een auto huren? Doe dan mee met onze unieke winactie! Je maakt kans om een huurauto te winnen ter waarde van 800 euro.

Vul hier je gegevens in om kans te maken om een huurauto van HolidayCars te winnen!

We hebben er al heel wat over geschreven: zonder een huurauto zie je natuurlijk veel minder van Amerika en heb je ook minder vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Deze prijs van HolidayCars.com is zo leuk, dan ik hem eigenlijk zelf wel zou willen winnen. Één gelukkige winnaar wint het volgende:

Een tegoed van 800 euro om te besteden aan een huurauto via HolidayCars.com tot en met 31 december 2018.

Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via bovenstaande link. HolidayCars kiest door middel van een computertrekking een winnaar.

Er zijn natuurlijk ook altijd een aantal algemene voorwaarden, deze vind je onderaan het inschrijfformulier. Ik wens iedereen veel succes!

Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen, maar op dit moment wonen we, ook niet verkeerd, in Zuid-Afrika. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *