Home Reisgids Bezienswaardigheden Wauw, hoe mooi zijn de bevroren Niagara Falls?
Wauw, hoe mooi zijn de bevroren Niagara Falls?

Wauw, hoe mooi zijn de bevroren Niagara Falls?

0
0

Het is op dit moment super koud in het noorden van Amerika en dat levert prachtige plaatjes op. Vooral bij de bevroren Niagara Falls op de grens van Canada en Amerika.

bevroren niagara falls
Bevroren Horseshoe Falls

bevroren niagara falls

De Niagara Falls liggen op de grens van Canada en Amerika. Je kunt zowel naar Toronto, Niagara Falls International Airport als Buffalo Niagara International Airport vliegen.

Wil je ook naar de Niagara Falls? Vergelijk vliegtickets op Vliegtickets.nl

Grens oversteken Canada Amerika: dit moet je weten

View this post on Instagram

Winter Falls ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #niagarafalls #canada #niagara #ontario #toronto #niagarafallscanada #torontolife #waterfall #naturegram #beautifulontario #waterfalls  #nature #photography #water #naturephotography #landscape#travelgram #views #adventure #beautifuldestinations #falls #outdoorphotography #landscapephotography #winter #january #snow #ice #winterwonderland

A post shared by Alvani7 (@alvani7) on

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *