Home Reisgids Steden New York City Vliegtickets Amerika
Vliegtickets Amerika

Vliegtickets Amerika

0
2

Vliegtickets Amerika boeken? Als je naar de VS wilt hoef je echt geen compleet uitgestippelde reis te boeken. Het is heel eenvoudig om zelf vliegtickets naar Amerika te boeken. In dit artikel lees je alles over het boeken van goedkope vliegtickets naar Amerika. Boek een voordelige Fly Drivelosse vliegtickets of kies voor een compleet pakket met huurauto, vliegtickets en hotel.

Laatste update: 19-12-2018

Goedkope vliegtickets Amerika

Twee keer per jaar stunt KLM.nl met de prijzen van hun vliegtickets naar Amerika tijdens de KLM Wereld Deal Weken. Over het algemeen zijn deze weken in januari en september. Hiermee kun je honderden euro’s besparen op je vliegtickets naar Amerika. KLM en partner Delta vliegen onder andere naar New York, Los Angeles, San Francisco, Dallas, Chicago, Detroit, Las Vegas, Miami, Washington en heel veel andere grote Amerikaanse steden. Als je goedkope vliegtickets naar Amerika wilt boeken, doe het dan tijdens deze weken.

vliegtickets Amerika

Een goedkope Fly Drive naar Amerika

TUI.nl heeft altijd bijzonder goede deals voor hun Fly Drives in Orlando en Miami. Als je flexibel bent en dus bijvoorbeeld niet in de schoolvakanties hoeft te reizen, dan zul je regelmatig voor weinig geld een Fly Drive vinden. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je nog op de hoogte gehouden ook. De beste deal die nog regelmatig voorbij komt, is een Fly Drive naar Orlando of Miami inclusief huurauto en vliegtickets die je kunt boeken voor 380 euro per persoon. Dit is inclusief een fullsize huurauto van Alamo, op basis van twee personen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is een hotel te boeken. Perfect tijdens een roadtrip, want zo zit je nooit aan een hotel vast.

Goedkope vliegtickets Amerika bij ticketvergelijkers boeken

Er zijn heel veel aanbieders die beweren dat zij de goedkoopste vliegtickets naar Amerika hebben. En natuurlijk zijn ze lang niet allemaal écht de goedkoopste. De enige manier waarop je komt te weten welk tickets het voordeligst is, is door te vergelijken. Doe dit bijvoorbeeld via Skyscanner.nl. Zij vergelijken meer dan duizend verschillende websites met elkaar. Het enige wat je hoeft in te vullen is een vertrekpunt, aankomstpunt, datum en het aantal reizigers. En ik heb gemerkt dat ze inderdaad vaak laten zien waar je de goedkoopste vliegtickets boeken kan. Hetzelfde doet WTC.nl en Vliegtickets.nl. Ook daar heb ik goede ervaringen mee. Het kan overigens ook veel schelen om een paar dagen eerder of later te vliegen. In het weekend en hoogseizoen zijn de de vliegtickets vaak ook duurder.

Vliegtickets Amerika prijs

Er is helaas geen vaste formule om de prijs van een vliegticket naar de VS te berekenen. Wel kunnen we putten uit jarenlange ervaring met het boeken van tickets. Voor populaire bestemmingen kun je gemiddeld rekenen op een prijs tussen de 400 euro (New York, Miami, Orlando) tot 800 euro (Los Angeles, Las Vegas). Plan je een vakantie naar Amerika, dan kun je erop rekenen dat je vliegticket rond deze prijs zal kosten. Alaska is veel verder weg, lastiger bereikbaar en dus duurder. Reken op ongeveer 1000 euro.

vliegtickets Amerika
Boek je vliegtickets naar Amerika door te vergelijken bij verschillende aanbieders. Foto en copyright: Linda Canter/Hurray-USA

Vliegtickets Amerika met andere aankomst- en vertrekplek

Stel: je wilt een roadtrip maken langs de westkust van de VS. Het is handig om dan te vliegen op Los Angeles of Las Vegas en weer te vertrekken vanuit San Francisco. Vaak is dit mogelijk, je moet alleen even weten waar je dit soort tickets kunt vinden. Bij WTC kun je kiezen voor ‘terug vanaf een andere locatie’ en op die manier vertrekken vanaf een ander vliegveld. En de ticketprijs hoeft hierdoor helemaal niet duurder te worden.

Boek vliegtickets Amerika, huurauto en hotel in één pakket

Bij websites als Expedia.nl krijg je korting als je meerdere onderdelen van je reis tegelijkertijd boekt. Bekijk bijvoorbeeld eens wat een losse huurauto je zou kosten bij Holidaycars.com en wat het zou kosten als je hem tegelijk met je vliegtickets en hotel boekt. Grote kans dat het je enkele honderden euro’s scheelt. Bij Expedia heb je ook de mogelijkheid om alleen een huurauto en vlucht te boeken of alleen een vlucht en hotel. Ga je een roadtrip maken en wil je alleen een hotel voor de eerste nacht boeken? Ook dat is mogelijk.

Lees ook:

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

Comment(2)

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *