Home Reisgids Bezienswaardigheden Video: Rockefeller Center Christmas Tree 2018 lightning ceremonie
Video: Rockefeller Center Christmas Tree 2018 lightning ceremonie

Video: Rockefeller Center Christmas Tree 2018 lightning ceremonie

0
0

Oooh jongens, ik krijg geen genoeg van al die mooie kerstbomen. En de boom der bomen – de Rockefeller Center Christmas Tree – is gisteravond ontstoken. We delen een video met je van de Rockefeller Center Christmas Tree 2018 lightning ceremonie van PIX11 News.

Kerst in New York is geweldig trouwens. De etalages van de grote warenhuizen, de lampjes in Dyker Heights en alle holiday markets zijn een absolute aanrader. Wil je ook genieten van kerst in New York? Goedkope vliegtickets naar New York vind je hier en hotels in New York hier.

https://www.instagram.com/p/Bqu5bGRh3ES/

En niet alleen in het Witte Huis is het kerst. Ook buiten in de tuin van het Witte Huis is de kerstboom ontstoken door de president en first lady. Bekijk de video van ABC News hieronder.

Washington D.C. is trouwens een onwijs leuke stad om eens te bezoeken. Voor mij waren de Smithsonian Musea een onmisbare attractie!

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *