Home Over de VS Feestdagen en tradities Video kerst in New York
Video kerst in New York

Video kerst in New York

0
0

New York, New York, wat ben je toch mooi. Na vijf jaar was ik eindelijk weer eens in mijn favoriete stad. Bezaaid onder de kerstlichtjes, met prachtige etalages en overal ijsbanen en kerstbomen. Het hoogtepunt? De Christmas Specuacular show van de Rockettes en natuurlijk de Rockefeller kerstboom. Kijk je mee naar mijn video?

Video kerst in New York

Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *