Home Reisgids Nationale parken Tip: gratis naar Nationale Parken met Disney+
Tip: gratis naar Nationale Parken met Disney+

Tip: gratis naar Nationale Parken met Disney+

0
1

Wat een gekke tijd beleven we op dit moment! Door het coronavirus zijn vakanties afgeblazen, vluchten geannuleerd, werken mensen thuis en zijn de scholen gesloten. Als je net als ik probeert om je werk te combineren met het lesgeven van je kinderen, dan plof je aan het eind van de dag waarschijnlijk ook doodop op de bank. Mijn vermaak? Disney+!

America’s National Parks kijken

Had je al een reis gepland naar Amerika en gaat die nu niet door? Misschien vind je het dan leuk om te genieten van de prachtige serie America’s National Parks van National Geographic. De volledige serie kun je gratis op Disney+ bekijken, als je je nu aanmeld.

Nationale Parken op televisie bekijken

In totaal heeft de serie acht afleveringen. Je gaat onder andere naar Yosemite, Grand Canyon, Saguaro en Olympic National park. Naast programma’s van National Geographic kun je ook films en series van Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

Zeven dagen gratis Disney+

Als je lid wordt van Disney+ dan kijk je de eerste zeven dagen gratis. Daarna betaal je 6,99 euro per maand. Ik heb zelf al maanden een abonnement en vind het nu extra handig: als ik even rustig wil werken ’s middags, dan zet ik voor de kinderen Frozen II aan.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *