Home Over de VS Nieuws Super Bowl Nederland: hier kijk je de wedstrijd op tv
Super Bowl Nederland: hier kijk je de wedstrijd op tv

Super Bowl Nederland: hier kijk je de wedstrijd op tv

0
0

Aankomende zondag, 2 februari, is het weer zover! Dan wordt de Super Bowl gespeeld. Dit is zonder twijfel de belangrijkste sportwedstrijd van Amerika. In deze 54ste editie spelen de Kansas City Chiefs tegen de San Francisco 49ers in het Hard Rock Stadium in Miami. Ook in Nederland bekijk je de Super Bowl gewoon op televisie.

Super Bowl in Nederland op tv kijken

De Super Bowl finale is de belangrijkste wedstrijd uit het American football. Hij wordt gespeeld op zondag 2 februari 2020, maar door het tijdsverschil begint de wedstrijd in Nederland om half 1 ’s nachts. De finale kijk je in Nederland live op FOX Sports. Voor de gelegenheid wordt de studio omgetoverd in Miami sferen. Denk: met palmbomen en neonverlichting. Een lekker tropisch sfeertje dus, tijdens de Super Bowl in Nederland.

super bowl nederland op televisie
Copyright: ProShots via FOX Sports

Halftime show optredens

Niet alleen de wedstrijd zelf is belangrijk. Ook tijdens de halftime show van de Super Bowl zijn de ogen in Amerika gericht op de tv (herinner je je Nipplegate van Justin Bieber en Janet Jackson nog? Dat was tijdens deze show!). Tijdens de Super Bowl 2020 halftime show mogen Jennifer Lopez en Shakira optreden. En het Amerikaanse volkslied, voor de wedstrijd, wordt gezongen door Demi Levato. Tijdens de break pakken grote merken ook altijd uit met hilarische, emotionele en mooie reclamespots. En daar betalen ze flink voor: om een commercial uit te mogen zenden tijdens de Super Bowl betalen merken minimaal 5 miljoen dollar.

Super Bowl Nederland op televisie

Zoals gezegd kijk je op de Nederland live de Super Bowl bij FOX Sports. Je kunt kijken met zowel Nederlands of Amerikaans commentaar op onderstaande zenders.

  • 23.00 uur op FOX Sports 1 + 4: Super Bowl LIV – studioprogramma
  • 00.30 uur op FOX Sports 1 + 4: Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers (NL commentaar)
  • 00.30 uur op FOX Sports 6: Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers (US commentaar)

Wil je meer weten? Check dan de site van de NFL.
Bron afbeeldingen: ProShots via FOX Sports

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *