Home Reisgids Steden Los Angeles Shoppen in LA: vijf tips
Shoppen in LA: vijf tips
Warning: A non-numeric value encountered in /home/hurrayus/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1648

Shoppen in LA: vijf tips

0
0

Shoppen in LA

Shoppen in LA (en eigenlijk de hele Verenigde Staten) is een must. Je vindt daar vele winkels en producten die je in Nederland en omgeving niet kunt krijgen. Vooral in een stad van luxe als Los Angeles kan het nog weleens overweldigend zijn. Op elke hoek zijn er talloze winkeltjes en in elke buurt ligt er wel 1 of meerdere grote malls. Deze malls zijn vaak niet zonder bijbehorende sfeermakers. Maar wat zijn nu de leukste en mooiste malls in Los Angeles? Dit is onze top 5.

Rodeo Drive. Foto en copyright: Eric E. Johnson/Flickr
Rodeo Drive. Foto en copyright: Eric E. Johnson/Flickr

Shoppen in LA: Rodeo Drive

Luxe, luxer, het meest luxe? Rodeo Drive is voor de meesten van ons vooral geschikt  voor window shopping, maar Rodeo Drive is wel een straat die je eens gezien moet hebben. Deze straat ligt in Beverly Hills en hier vind je luxe merken zoals Louis Vuitton, Chanel en Rolex. In de omgeving zijn er ook tentjes waar je, met elk budget, leuk kunt lunchen of dineren. In de parallel straatjes parkeer je je auto eenvoudig de eerste 1 of 2 uur gratis. Vanaf Rodeo Drive kun je ook wat rondlopen door Beverly Hills: huizen bekijken of een foto maken in Beverly Gardens Park. Wie weet spot je nog een celeb of een unieke luxe auto.

Kijk op de website voor meer informatie.

Shoppen in LA: Citadel Outlets

Voor de koopjesjagers onder ons is Citadel Outlet een top locatie. Hier vind je talloze outlets van o.a. Nike, Michael Kors en BOSS. In de food court kun je gezellig kunt lunchen. Citadel Outlets ligt ten oosten van het centrum en is makkelijk te bereiken via de I-5. Parkeren is hier helemaal gratis.

Kijk op de website voor meer informatie.

The Grove is een bezoekje waard. Foto en copyright: w_yvr/Flickr
The Grove is een bezoekje waard. Foto en copyright: w_yvr/Flickr

Shoppen in LA: The Grove

Eén van de populairste en gezelligste shopping streets in Los Angeles is The Grove. In deze outdoor shopping center vind je naast leuke winkels ook schattige eettentjes. Je gaat vooral naar The Grove voor de sfeer. Er is gezellig parkje in het midden gebouwd met een fontein en er rijdt regelmatig een treintje door de straten. Ook zijn er doorgaans, maar vooral in de zomer, veel activiteiten zoals concertjes, fashion shows en events voor kinderen. Parkeren is in The Grove het eerste uur gratis (met validation).

Zie op hun website wat ze te bieden hebben.

Shoppen in LA
Hollywood and Highland Center

Shoppen in LA: Hollywood & Highland

Aan de Walk of Fame ligt het prachtige Hollywood & Highland: een outdoor shopping centre. Het is er veelal druk vanwege de toeristische ligging maar hierdoor niet minder gezellig. Je kunt er goed shoppen bij winkels als Victoria’s Secret, Sephora en Forever21. Daarnaast sta je natuurlijk zo op de Walk of Fame waar je toe kunt slaan in de souvenirwinkeltjes. Er zijn ook eettentjes en een mooie uitzicht op de Hollywood Sign. Parkeren is hier $2.00 voor de eerste 2 uur met validation.

Zie de website voor meer informatie.

Third Street Promenade in Santa Monica. Foto en copyright: Kent Kanouse/Flickr
Third Street Promenade in Santa Monica. Foto en copyright: Kent Kanouse/Flickr

Shoppen in LA: Third Street Promenade

In Santa Monica, een paar straten vanaf het strand ligt de 3rd Street Promenade. In deze winkelstraat kun je ook erg gezellig shoppen. Wat het uniek maakt is dat je na het shoppen lekker kunt bakken op het strand én je komt in de winkelstraat veel straatmuzikanten tegen die voor een goede portie sfeer zorgen.

Kijk op deze website voor meer informatie.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Noëlle Meer dan 20 reizen naar de VS achter de rug en ik ken Los Angeles als mijn broekzak: het zit in mijn bloed. Naast mijn leven als zzp'er, hou ik van reizen, country muziek en American Football. Ik deel graag mijn ervaringen en kennis met jou!

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *