Home Eten en drinken Peggy Sue’s Diner: de leukste fifties diner in Amerika
Peggy Sue’s Diner: de leukste fifties diner in Amerika

Peggy Sue’s Diner: de leukste fifties diner in Amerika

0
0

Precies tussen Los Angeles en Las Vegas, op zo’n twee uur rijden van beide steden, vind je de leukste fifties diner van Amerika: Peggy Sue’s 50’s Diner. Wij reden er de eerste keer bij toeval langs en zijn sindsdien nog vele malen teruggekomen. En niet alleen vanwege het knalroze met blauwe Cotton Candy ijs!

Peggy Sue’s Diner bij Barstow

Peggy Sue’s Diner is een authentieke eetgelegenheid: hij werd al in 1954 opgericht. Toen bestond de diner uit drie booths en negen barkrukken. Inmiddels is de diner een stukje groter en zit er ook een winkel bij. Deze typische Amerikaanse diner ligt in Yermo: een klein plaatsje vlakbij Barstow. Als je hier langskomt, neem dan ook zeker even een kijkje bij Calico Ghost Town.

Peggy Sue's Diner
De vrolijk versierde toiletten. Foto: Linda Canter/Hurray-USA
peggy sue's diner
Heerlijke American pancakes. Foto: Linda Canter/Hurray-USA

Peggy Sue’s Diner menu

Op het menu vind je de lekkerste milkshakes (ouderwets in een glas, met slagroom en kers), echte luchtige American pancakes, burgers, sandwiches, steaks en natuurlijk kun je er ook terecht voor ontbijt. Ook dan kun je kiezen voor pannenkoeken, maar ook voor allerlei soorten eieren: met bacon, ham of worst bijvoorbeeld. Bewaar zeker een plekje voor het lekkere schepijs uit het winkeltje!

Peggy Sue's Diner
De entree. Foto: Linda Canter/Hurray-USA

In en om Peggy Sue’s Diner

De serveersters hebben kleding aan die helemaal past bij de uitstraling van de diner en dat maakt de ervaring om hier te eten extra leuk. Ook de beschilderde toiletten zien er te gek uit. Vanaf de parkeerplaats heb je een mooi uitzicht op de Calico Mountains. Om de diner heen vind je het Dinosaur Park. Met niet alleen dino’s, maar ook gorilla’s. Leuk om even rond te lopen!

Peggy Sue's Diner
En er zijn natuurlijk ook dino’s in het Dinosaur Park! Foto & copyright: Linda Canter/Hurray-USA

In het winkeltje van Peggy Sue’s Diner vind je spulletjes zoals metalen wandplaten, sleutelhangers en andere prullaria die je aan je vakantie zullen doen denken. Oh enne, hadden we het geweldige ijs al genoemd?

Adres: 35654 Yermo Rd, Yermo, CA 92398
Openingstijden: elke dag geopend van 6.00 tot 22.00

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *