Home Reisgids Staten Californië Ontbijten in Los Angeles: de 5 leukste plekken
Ontbijten in Los Angeles: de 5 leukste plekken

Ontbijten in Los Angeles: de 5 leukste plekken

0
0

De meeste Amerikaanse hotels bieden geen ontbijt aan. Gelukkig zijn er honderden eettentjes, cafés en koffiebars waar je prima kunt ontbijten. Van traditionele wafels tot muffins, fruit en een flinke coffee to go. Lees waar je het lekkerst kunt ontbijten in Los Angeles.

Typisch Amerikaans ontbijten in Los Angeles

1. Ontbijten bij IHOP of Denny’s

In de stad vind je talloze restaurantketens zoals IHOP (International House of Pancakes) of Denny’s. Dit zijn diner-style restaurants die de hele dag door omeletten, pancakes, waffles en crêpes serveren. In allerlei variaties en natuurlijk goed gevuld. Als je daar geen zin in hebt: ze serveren ook heerlijke burgers en andere sandwiches, mocht je daar in de ochtend al trek in hebben. En je krijgt een onbeperkte hoeveelheid koffie in grote mokken. Gemiddeld kwijt voor ontbijt: $15.

Adres IHOP: o.a. 7006 W Sunset Blvd, Los Angeles, CA
Adres Denny’s: o.a. 888 S Figueroa St, Los Angeles, CA
 
Fiddlers Bistro LA
Fiddlers Bistro in L.A. Foto en copyright: trippingovertheworld.wordpress.com

2. Fiddler’s Bistro

Op zoek naar iets rustigers en minder commercieels om te ontbijten in L.A.? Dan kun je goed terecht bij Fiddler’s Bistro. Dit is een heel gezellig eettentje bij West Hollywood waar je hetzelfde vindt als bij de grotere ketens als IHOP en Denny’s, maar dan homemade. Dit proef je natuurlijk ook. Daarbij is het vaak wat mooier opgemaakt en gezonder klaargemaakt. Wel liggen de prijzen iets hoger dan bij de ketens, maar je betaalt voor de sfeer en kwaliteit. Gemiddeld kwijt voor ontbijt: $18.

Adres: 6009 W 3rd St, Los Angeles, CA

3. Continental breakfast in je hotel

Natuurlijk zijn er hotels en motels die wel een ontbijt aanbieden. Je zult hier veelal continental breakfast vinden; dit is een buffet met wafels, bagels, toast (alles zelf toasten), kleine kuipjes pindakaas, jam en boter en natuurlijk bakken met scrambled eggs, bacon en worstjes. Als dit inclusief is, is dit een prima alternatief voor je ontbijt. Gemiddeld kwijt voor ontbijt: $0 mits inclusief.

ontbijten in L.A.: the coffee bean
Koffie van The Coffee Bean & Tea Leaf

On The Go ontbijten in Los Angeles

4. The Coffee Bean & Tea Leaf

Heb je geen tijd om uitgebreid te ontbijten, maar wil je toch snel iets meepikken? Do as the locals do en ontbijt met koffie en, als je nog wat calorieën over hebt van de dag ervoor, een bagel of een croissant. To go, uiteraard. Dit doe je in Los Angeles niet bij die bekende met het groene rietje, maar bij the home of the ice blended drinksThe Coffee Bean. Deze keten vind je door de hele stad en is daar populairder dan Starbucks. Neem je ontbijt mee richting het Hollywood Sign voor het ultieme – toeristische – vakantiegevoel. Ontbijten in Los Angeles wordt niet veel spectaculairder dan dat! Gemiddeld kwijt voor ontbijt: $8.

Whole foods
Groenten bij Whole Foods

5. Whole Foods Market

Een fijn – en gezonder – alternatief voor een drukke ochtend is Whole Foods Market. Dit is een supermarkt waar gezond eten voorop staat. Je vindt er veel biologische en veganistische opties. Ze hebben fruitbakjes, kant-en-klare gezonde sandwiches en een uitgebreide salad bar. Gemiddeld kwijt voor ontbijt: $10.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Noëlle Meer dan 20 reizen naar de VS achter de rug en ik ken Los Angeles als mijn broekzak: het zit in mijn bloed. Naast mijn leven als zzp'er, hou ik van reizen, country muziek en American Football. Ik deel graag mijn ervaringen en kennis met jou!

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *