Home Eten en drinken Restaurants in Las Vegas: onze top 6
Restaurants in Las Vegas: onze top 6

Restaurants in Las Vegas: onze top 6

0
0

In Las Vegas vind je talloze restaurants, grills, ketens en bars waar je heerlijk kunt eten en drinken. Onze tips zijn heel betaalbaar: geen fine dining, maar hamburgers, heerlijke salade’s en de lekkerste gerechten van de barbecue. De leukste restaurants in Las Vegas vind je hier.

Wicked Spoon @ The Cosmopolitan of Las Vegas

Denk je bij een buffet aan een vreetschuur vol warmtebakken? Think again. Tenminste, als je naar Wicked Spoon gaat. Dit buffet vind je in het relatief nieuwe Cosmopolitan en het is moeilijk om je hier netjes te gedragen. Vooral het dessert buffet is erg geliefd – en prachtig om naar te kijken. Heerlijk Italiaans ijs, zelfgemaakte fudge, brokken chocolade en cheesecake: elk toetje is een kunstwerk op zich. En het mooie is dat je het allemaal zo op je bordje kunt laden. Dat maakt Wicked Spoon één van de restaurants in Las Vegas die het bezoeken zeker waard zijn.

Adres: 3708 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV
Peppermill Las Vegas
Peppermill Las Vegas. Foto en copyright: Linda Canter/Hurray-USA

Leukste restaurants in Las Vegas: de Peppermill

Deze plek mag je echt niet missen. Peppermill Restaurant & Fireside Lounge bestaat al sinds 1972 en dat kun je zien ook. Het neon paarse en blauwe fluwelen interieur, de regenboog suiker en de foute leren jurken van de bardames: je kijkt er je ogen uit. Het eten is voortreffelijk en de porties zijn reusachtig. De bloody mary’s worden nog steeds vanaf het begin zelf gemaakt, maar als je geen zin hebt om er één te drinken bij je ontbijt, dan kunnen we de granola & yogurt parfait en french toast aanraden. De salades zijn ook magisch en fijn als je even geen vet eten wilt verorberen. En ook fijn: er is een parkeerplaats voor de deur. Niet voor jaloerse types; de rokjes van de serveersters zijn heel kort.

Adres: 2985 Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV

Count’s Vamp’d Rock Bar & Grill

Geweldige bar en restaurant van Danny ‘Count’ Koker, die je misschien kent van het televisieprogramma Counting Cars. Zoals te verwachten vind je binnen bij Vamp’d Rock BAr & Grill allerlei motoren, evenals een podium. Daarvoor vind je in een aparte ruimte de bar, waar je kunt genieten van heerlijk zelfgemaakt eten als chicken fingers en pizza. Een perfecte plek voor fastfood aan de bar en om een rock optredens bij te wonen.

Adres: 6750 West Sahara, Las Vegas, NV
Gilley's Las Vegas interior
Gilley’s Las Vegas

Gilley’s Las Vegas

Als je zin hebt in heerlijk eten van de BBQ, of om te kijken naar schaars geklede dames, ga dan naar Gilley’s Las Vegas. Dit restaurant is een stukje Texas in Las Vegas, inclusief honky tonk en saloon. Wil je van alles wat proeven, neem dan The Big Round Up Sampler en blus af met een biertje. Er worden ook modder-worstel-gevechten gehouden en meiden mogen in hun bikini op de mechanische stier rijden.

Adres: 3300 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV
restaurants in las vegas
Level 107 Lounge @ Stratosphere Tower. Foto: Yelp

Level 107 Lounge @ Stratosphere Tower

Deze lounge vind je in de Stratosphere Tower op verdieping… juist, 107. Binnen no-time stap je uit de lift en kun je genieten van een grandioos uitzicht over heel Las Vegas. Kijk je naar beneden, dan zit je recht boven de dinerende mensen die in het ronddraaiende restaurant zitten. Eerlijk is eerlijk: de lounge zelf ziet er een beetje oud uit, maar het uitzicht van de Level 107 Lounge in de Stratosphere Tower is geweldig. En dat is niet gek, als je je bedenkt dat je op verdieping 107 van de 350 meter hoge toren zit. ’s Middags tussen 16.00 en 19.00 is het early happy hour (appetizers voor de helft van de prijs en twee cocktails voor de prijs van één), het late happy hour is van 22.30 tot 01.00 ’s nachts. De stoelen zijn comfortabel, de appetizers zijn klein, maar bijzonder goed en qua cocktail zou ik iedereen die houdt van zoet en romig, de Chocolate Masterpiece aanraden.

Adres: 2000 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV

Rainforest Cafe @ MGM Grand

Het Rainforest Cafe is niet alleen leuk als je kinderen hebt. Dit restaurant – het is onderdeel van een keten – zit verstopt in MGM Grand en is daarom al de moeite waard. Loopt door de majestueuze receptie en door naar het Rainforest Cafe. Het is net alsof je in de jungle zit met om je heen levensgrote, bewegende dieren en dat maakt het al een van de leukste restaurants in Las Vegas. De dieren zijn uiteraard niet echt en ook de echte leeuwen zijn verdwenen uit MGM Grand, maar dit restaurant blijft de moeite waard. Bekijk de vissen in het aquarium en de sterrenhemel op het plafond. De wraps zijn heerlijk, maar de ongezoette ice tea kun je beter laten staan.

Adres: 3717 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *