Home Eten en drinken Jummie: Amerikaanse M&M’s van Candyonline! + WIN
Jummie: Amerikaanse M&M’s van Candyonline! + WIN

Jummie: Amerikaanse M&M’s van Candyonline! + WIN

0
8

Ik schreef al eens eerder over de webwinkel Candyonline.nl en dit keer wil ik graag wat producten laten zien die ze verkopen. In het assortiment vind je onder andere de peanut butter cups van Reese’s en overheerlijke Amerikaanse M&M’s. En aan het eind van dit artikel heb ik nog een leuke verrassing voor jullie!

Amerikaans snoep bij Candyonline

Candyonline is een online snoepwinkel. Op zich niet zo heel uniek, maar wat wel bijzonder is, is dat ze speciale selecties van buitenlands snoep hebben. Voor Australisch, Engels, Scandinavisch en Amerikaans snoep ben je bij Candyonline.nl aan het juiste adres. Het assortiment is heel ruim: zo kun je er snoep, chocolade, bakproducten, beef jerky, ontbijtgranen, frisdrank en Jell-o kopen.

Twinkies en Pop-Tarts

Twinkies zijn misschien wel de bekendste cakejes. Ik ben zelf geen grote fan, maar mocht je dat wel zijn, dan kun je Amerikaanse Twinkies scoren bij Candyonline. En ook voor de nodige selectie Pop-Tarts zit je bij deze webwinkel goed. Als echte Gilmore Girls fan mochten deze niet ontbreken in mijn bestelling, al eet ik ze niet als ontbijt. Ik koos voor een doosje met Cinnamon Roll smaak.

Amerikaanse M&M's

Amerikaanse M&M’s kopen

Ik kreeg een tegoedbon van €35 die ik mocht besteden bij Candyonline. Ik koos voornamelijk voor M&M’s, omdat ik denk dat mijn lezers – jij dus – die ook het lekkerst vinden. In de webshop vind je een enorme selectie M&M’s: met witte chocolade, pindakaas, amandelen, crispy, karamel (JUM!), coffee nut, dark mint, crispy dark mint en pretzels bijvoorbeeld.

Reese’s en Whoppers

Jum: de peanut butter cups van Reese’s. Wie kent ze niet? Ik wel in elk geval! Deze heerlijke chocolaatjes zijn gevuld met pindakaas en ik moest mijn best doen om ze niet alle drie in één keer op te eten. En in mijn bestelling zat nog meer chocolade, namelijk Whoppers. Een doosje gevuld met balletjes die me een beetje aan Maltesers doen denken. De balletjes zijn crispy aan de binnenkant en hebben een laagje melkchocolade aan de buitenkant.

Frisdrank, pepermunt en kauwgum

De laatste dingen in mijn bestelling waren cream soda van A&W (eigenlijk zonde, want Albert Heijn en Jumbo verkopen dit ook), plus een blikje Dr. Pepper Cherry Vanille. En om nog een beetje gezond te blijven, koos ik ook voor een rolletje Lifesavers peppermunt en een pakje kauwgum van Trident.

Candyonline review

Bestellen bij Candyonline is eenvoudig: je gooit alles in je winkelmandje en na betaling krijg je binnen enkele dagen je bestelling toegezonden. Positieve punten zijn het gigantische assortiment, de klantenservice (ik woon in een nieuwbouwwijk en kreeg een mailtje of mijn adres wel klopte, omdat het systeem het niet herkende) en de snelheid waarmee de producten worden verzonden.

Wil jij dit pakket Amerikaans snoep winnen?

Ik mag van Candyonline hetzelfde pakket snoep als wat ik kreeg winnen. Hiervoor moet je de Facebook-pagina van Hurray-USA liken én een reactie achterlaten dat je meedoet. Tag twee vrienden en je doet mee! Ik kies op vrijdag 5 oktober om 12.00 een winnaar. Hij of zij krijgt het pakket met Amerikaanse M&M’s, cream soda, Reese’s chocolade en de rest thuisgestuurd.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

Comment(8)

  1. GOD-DE-LIJK, alles met pinda/peanutbutter is goddelijk. De amerikaanse lekkernijen zouden ook veel meer in de winkels moeten liggen. Zo lekker!

  2. nou in Amerika zal ik nooit komen en ja doe heel graag mee voro mijn 2 jongens waar van 1 25 okt jarig is en ik zelf 20 okt geweldige herfst verassing ik zelf ben heel erg benieuwd naar de M.M

  3. Ik zou dit heel graag winnen, voor mijn man. 12 oktober is ie jarig en gek op m&m’s en andere zoetigheid.. en als ik nu lees hoeveel soorten m&m’s er zijn…. denk ik dat candyonline er een nieuwe klant bij heeft…

  4. Die wil ik heel graag winnen , kunnen de kids vast kennis maken met het lekkers uit de US want over een paar maandjes mogen wij voor 2 jaar naar de US.

  5. M&Ms jaaaaaaaaaa! Waarom hebben wij hier al die smaken niet? Poptarts heb ik over gehoord en zou ik ook graag willen proberen.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *