Home Over de VS Jammer, jammer: Toys R Us gaat sluiten (in Amerika)
Jammer, jammer: Toys R Us gaat sluiten (in Amerika)
Warning: A non-numeric value encountered in /home/hurrayus/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1648

Jammer, jammer: Toys R Us gaat sluiten (in Amerika)

0
0

Tipten we pas nog dat de Toys ‘R’ Us op Times Square echt een bezoekje waard is, lazen we vanmorgen het trieste nieuws dat Toys R Us gaat sluiten. In dit artikel vertellen we wat meer over de sluiting van Toys R Us, maar ook waar je nog meer leuk speelgoed voor je kinderen kunt kopen.

Toys R Us gaat sluiten

De Toys R Us gaat sluiten, omdat het het bedrijf niet is gelukt om uit de negatieve cijfers te komen. Alle 880 filialen worden van Toys R Us worden verkocht of gaan dicht. En dat is erg, want het kost ruim 30.000 medewerkers hun baan.

Als reden voor de financiële problemen wordt onder andere het verouderde verkoopmodel genoemd. Hierdoor kon Toys R Us de concurrentie met bijvoorbeeld Walmart en Amazon niet aan. Het bedrijf gaat nog wel proberen om tweehonderd filialen te koppelen aan de Canadese Toys R Us, die overigens óók te koop staat.

Sluiting Toys R Us

De komende maanden worden er faillisementsverkopen gehouden en worden de winkels leeggeruimd. Mocht je nog in New York zijn, ga er dan snel nog even langs! Wellicht kun je nog wat leuke souvernirs scoren voor de kinderen voor een voordelig prijsje.

Speelgoedwinkel Amerika

Zoek je nou een andere leuke speelgoedwinkel? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande winkels.

Elke Walmart en Target heeft ook een ruim assortiment aan speelgoed. En natuurlijk zijn de Disney Stores in pretparken ook een waar paradijs voor kinderen.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *