Home Entertainment House of Cards 2017: trailer seizoen 5 + releasedatum
House of Cards 2017: trailer seizoen 5 + releasedatum

House of Cards 2017: trailer seizoen 5 + releasedatum

0
0

Netflix-abbonnees kregen een paar dagen geleden een hoogstpersoonlijke e-mail van president Underwood over de trailer van House of Cards 2017 – seizoen 5:

“Bezorgde burgers,
Ik zet me mijn hele leven al in voor ons fantastische land. Het is een grote eer dat ik uw vrijheden mag beschermen. In deze duistere tijden moeten we onze ogen goed openhouden en op elkaar letten. Nu 30 mei steeds dichterbij komt, heb ik uw steun meer dan ooit nodig. Kunnen Claire en ik op u rekenen?

Onze medewerkers geloven niet in propaganda, maar we denken wel dat je deze trailer leuk zult vinden.”

House of Cards 2017: de trailer van seizoen 5

House of Cards 2017: releasedatum seizoen 5

Politieke films en series: ik verslind ze allemaal. House of Cards is absoluut de meest duistere serie uit het rijtje. Ik kan niet wachten tot president Underwood terug komt. We moeten nog heel even wachten: House of Cards seizoen 5 wordt op 30 mei 2017 gelanceerd. Je kunt dan alle afleveringen van deze Netflix Original streamen.

House of Cards 2017 Frank & Claire Underwood
Afbeelding & copyright: Netflix

Overigens ga ik zelf van 17 tot en met 20 juni 2017 naar Washington DC. We logeren in een fenomenaal hotel bij het Witte Huis om de hoek. Ik verheug me op een ontmoeting met president Underwood, maar ook Fitz mag niet ontbreken in mijn rijtje favoriete – fictieve – presidenten.

Vind je politieke series net zo leuk als ik? Kijk dan ook zeker:

Scandal – Over crisismanager Olivia Pope en president Fitzgerald Thomas Grant III, oftewel Fitz
Air Force One – Een film uit 1997 over het gekaapte presidentiële toestel met daarin president James Marshall
The Kennedy’s – Een miniserie uit 2011 over de hoogte- en dieptepunten van de misschien wel bekendste presidentiële familie
The West Wing – Een serie bestaande uit zeven seizoenen over president Josiah ‘Jed’ Bartlet en zijn stafleden

Wat zijn jouw favoriete films over series over de Amerikaanse politiek?

Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen, maar op dit moment wonen we, ook niet verkeerd, in Zuid-Afrika. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *