Home Over de VS Feestdagen en tradities Home Alone op tv + Donald Trump uit de film
Home Alone op tv + Donald Trump uit de film

Home Alone op tv + Donald Trump uit de film

0
0

Kerst is geen kerst zonder Home Alone op tv. Helaas wordt tijdens de feestdagen van 2019 geen Home Alone op tv uitgezonden. Wel kun je Home Alone kijken op Disney+!

Donald Trump uit Home Alone 2 geknipt

In Canada werd Home Alone 2: Lost in New York wel uitgezonden. Maar er miste één bekend personage. Donald Trump werd door omroep CBC uit de film geknipt. En Trump zou Trump niet zijn als hij daar niet over zou tweeten. Zo schreef hij: The movie will never be the same! (just kidding).

Volgens CBC haalden ze de scene uit de film om plaats te maken voor commercials en was het geen politiek statement.

Tip: Bekijk Home Alone 1 en Home Alone 2 via Disney+ op je tv

Home Alone 2: Lost in New York

Mijn favoriete Home Alone film is deel 2: lost in New York. Omdat ‘ie zich in New York afspeelt uiteraard. De filmlocaties heb ik op een rijtje gezet in onderstaand artikel.

Home Alone 2020 film

Hoe leuk zou het zijn als er nog een film uit zou komen? Naast de grappige reclame voor Google Home die Macauley Culkin maakte in 2018 en de Happy Socks reclame in 2019, knutselde een creatieve geest vorig jaar ook onderstaande trailer in elkaar. Ik ben voor een Home Alone 2020 film!

Eerlijk is eerlijk: ik heb mijn Disney+ abonnement nog wat langer aangehouden omdat ik wist dat Home Alone dit jaar helaas niet op tv zou komen. En voor mij – en voor vele anderen – is het een traditie om deel één en twee met kerst te kijken. Dit jaar keken voor het eerst mijn kinderen van 6 en 7 mee. Ze vonden het hilarische films: vooral de stukken waarbij Harry en Marv gewond raakten vonden ze erg leuk. Ook traditie: Paddington één en twee kijken met kerst.

Wat zijn jouw kersttradities?

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *