Home Reisgids Steden New York City Harry Potter winkel New York: opening en adres
Harry Potter winkel New York: opening en adres

Harry Potter winkel New York: opening en adres

0
0

Alles wat Harry Potter aanraakt veranderd nog steeds in goud. Niet zo gek dus, dat er een Harry Potter winkel in New York komt. En niet zomaar één: nee, de grootste Harry Potter winkel ter wereld! Dat betekent dat fans van de jonge tovenaar niet meer persé naar The Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios Orlando of Hollywood hoeven voor merchandise.

Harry Potter New York

Over een paar maanden al kun je naar hartenlust Harry Potter items shoppen. Denk aan magische producten als gepersonaliseerde badjassen, exclusieve house wands en natuurlijk ook Bertie Bott’s Every Flavor Beans. De winkel zal – als er goedkeuring wordt verleend – worden versierd met een draak van fiberglass, een klok, twee verlichte Harry Potter borden en zes toverstaf-achtige vlaggenpalen van antiek koper, om bij de facade van de winkel te passen.

“Dit zal de grootste Harry Potter winkel ter wereld worden en een must-visit voor fans, waar ze interactieve ervaringen kunnen ondergaan en met de verschillende fotomogelijkheden echt de magie beleven.”

Sarah Roots van Warner Bros.

Harry Potter winkel adres

De flagship store – die waarschijnlijk Wizarding World – gaat heten, is gevestigd aan 935 Broadway in het Flatiron District, op de plek waar eerst Restoration Hardware zat. De winkel zit linksachter het beroemde Flatiron Building. Volgens de Wall Street Journal zal er ook eten en drinken te koop zijn en zou er een café en een kraampje komen die uitkomt op Broadway. In de tekeningen van de winkel is een advertentie voor Butterbeer te zien.

Tip: Creditcard nodig om te shoppen in New York? Vraag er één aan bij American Express!

Opening Harry Potter winkel New York

Wanneer de Harry Potter winkel precies open gaat, is nog niet bekend. Wel is er al getweet dat dit in de zomer van 2020 zal zijn. We houden je op de hoogte!

Bron foto: Courtesy of Warner Bros./Wizarding World

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *