Home Eten en drinken Halloweensnoep? Dat koop je in Nederland!
Halloweensnoep? Dat koop je in Nederland!

Halloweensnoep? Dat koop je in Nederland!

0
0

Nog even en het is Halloween. Hoewel deze Amerikaanse feestdag niet écht in Nederland wordt gevierd, komen er toch steeds meer Halloween spullen in de winkels te liggen. Halloweensnoep bijvoorbeeld! En ook steeds meer restaurants en pretparken regelen speciale Halloweenavonden waar je kunt griezelen.

Mijn kinderen zijn nog jong, dus ga ik met hen naar een speciale Halloweenavond bij een pannenkoekenschip in de buurt. Maar tot die tijd kunnen ze genieten van overheerlijk Halloween snoep van Candyonline.nl. Ik heb een doos vol: kijk je mee?

Pompoenen bij Whole Foods!

Bij Halloween denk ik aan de herfst, uitgeholde pompoenen, zombies, vampieren, grafstenen en spinnenwebben. Ooit heb ik eens een Halloweenoptocht meegemaakt in New York City, maar toen vond ik volwassenen die verkleed gingen al onbegrijpelijk. En nog steeds trek ik niet voor de lol een kostuum aan. Toch trekt de romantiek van Halloween in Amerika. Ik zie dan een pumpkin patch voor me, gezinnen die in bijpassende kleding van deur tot deur trekken en meer van zulk soort dingen.

halloweensnoep
Al het Halloweensnoep van Candyonline.nl: wat een berg!

Voor nu moeten we het maar doen met het overheerlijke Halloweensnoep uit Amerika van Candyonline. De meeste merken die je ziet, komen daadwerkelijk uit de VS. Maar ik heb een beetje gesmokkeld: er zitten een paar Engelse merken tussen. Niet verklappen!

Zombie Attack energiedrank

Ik heb één blik drinken besteld, vanwege de enge afbeelding. Ik drink eigenlijk geen energiedrank, maar deze Zombie Attack mocht toch niet ontbreken.

halloweensnoep
Uitdeelzakjes en suikerspin met appelsmaak

Uitdeelzakjes met Halloweensnoep

Aangezien kinderen in de VS de deuren langs gaan om snoep op te halen, is het logisch dat er veel uitdeelzakjes worden gemaakt. Zowel de SweetTarts Skulls & Bones als Sour Patch Kids zak hierboven bevatten kleine snoepjes. De Trick or Sweet zak bevat los verpakt snoep, zoals lollies en zure repen. De Fluffy Stuf is één groot brok suikerspin. Niet lekker zoet, maar met de smaak van zure appels!

halloweensnoep

Halloweensnoep: onze favorieten

Hierboven kun je beter zien wat er allemaal in de losse zakjes zit. Mijn favorieten: de Goo Heads van Cadburry (uit Engeland, maar dat is een detail). Dit zijn paaseitjes met enge gezichten op de verpakking. En ook heerlijk: de Mellowcream Autumn Mix van Brach’s met honing. De favoriet van mijn kinderen: het zakje Missing Bodyparts. Hierin zitten zachte snoepjes, in de vorm van afgerukte vingers, oogbollen en hersenen. Ook de zure Trolli snoepjes, in de vorm van katten, ratten en vleermuizen vinden ze erg leuk.

halloween chocolade
Halloween chocolade en Skittles

Halloween chocolade

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat Halloween chocolade te kopen. De Reese’s chocolaatjes hebben alleen een pompoenvorm, zoals je kunt zien bij de uitgepakte variant hierboven. Ik dacht dat hij ook naar pompoen zou smaken, maar dat is dus niet zo. Het is de overheerlijke klassieke chocolade gevuld met pindakaas. De M&M’s hebben geen Halloween thema, maar de verpakking is dat wel en bovendien wilde ik ze heel graag proberen. Tot slot kocht ik ook nog Skittles: op het zakje staat zombie Skittles, maar daar zie je niet veel van. De Reeses pompoenen zijn het leukst vanwege de vorm en de verpakking.

Heb je nou geen zin om zelf van alles uit te zoeken, dan kun je bij Candyonline ook gewoon een Halloween hamper kopen. Dit is een cadeaumand boordevol heerlijk Halloweensnoep. Super leuk als cadeau, maar ook voor jezelf.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *