Home Reisgids Staten Andere staten Arizona Gratis Nationale Parken bezoeken in 2020
Gratis Nationale Parken bezoeken in 2020

Gratis Nationale Parken bezoeken in 2020

0
0

Wil je gratis Nationale Parken bezoeken? Dan heb je geluk. Elk jaar zijn er vijf dagen waarop je geen entree voor de Nationale Parken in Amerika hoeft te betalen. Dit scheelt al snel zo’n twintig tot dertig euro. Goed nieuws voor iedereen die een aantal National Parks op zijn of haar bucket list heeft staan.

Gratis Nationale Parken entree 2020: de data

In totaal zijn er 5 dagen in 2020 waarop je voor niks de Nationale Parken kunt bezoeken. Het gaat om deze data:

– 20 januari (dit is Martin Luther King Day)
– 18 april (de eerste dag van National Park Week)
– 25 augustus (de verjaardag van de National Park Service)
– 26 september (National Public Lands Day)
– 11 november (hier wordt Veterans Day gevierd)

Tip: vergelijk huurautoprijzen via TUI Cars

Gratis National Parks Amerika

In totaal zijn er 107 National Parks die normaal een entrance fee vragen, die op deze vijf dagen gratis te bezoeken zijn. Onze tip: bezoek in de staat Utah de parken Zion en Bryce Canyon. Of ga gratis naar de Nationale Parken Arches en Natural Bridges en in Arizona Grand Canyon. Dat lukt makkelijk in een aantal dagen en dan heb je een deel van de mooiste parken van de VS maar mooi gratis gezien.

America the Beautiful pass

Ben je op deze dagen met gratis Nationale Parken entree niet in de VS? Waarschijnlijk is het dan de moeite waard om de America the Beautiful pas aan te schaffen. Want hiermee betaal je een vast bedrag, zodat je gratis alle parken in mag. Entree is vaak rond de twintig of dertig dollar, dus na twee of drie parken heb je de kosten van de pas er al uit en kun je een jaar lang gratis naar binnen.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *