Home Reisgids Bezienswaardigheden Friends pop-up in New York
Friends pop-up in New York

Friends pop-up in New York

0
0

Het is bijna 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de comedyserie Friends werd uitgezonden. Tien seizoenen, talloze herhalingen én binge-sessies op Netflix verder is het dan eindelijk zover: je kunt binnenkort de Friends pop-up experience in New York City bezoeken!

Pop-up Friends experience

Tijdens de pop-up Friends experience kun je natuurlijk kostuums bekijken. Ook kun je sets van bekende scènes oplopen, zoals het trappenhuis van Ross en zijn bank, het appartement van Joey en Chandler, de paarse deur uit het appartement van Monica en Rachel bekijken en de fontein uit de openingsscène bijvoorbeeld. En niet te vergeten: Central Perk!

Je mag overal foto’s maken, maar zelf eten en drinken meenemen mag niet. Een uitzondering hierop is water: je kunt je eigen flesje meenemen en vullen. Er is ook een klein café aanwezig in de pop-up. Aan het begin van de experience kun je naar de wc.

Friends pop-up openingstijden

De pop-up is maar beperkt te bezoeken: het opent de deuren op 7 september 2019 en sluit na 7 oktober 2019. De pop-up experience is elke dag geopend in die tijd.

Friends pop-up tickets

De hele experience duurt ongeveer een uurtje en je moet je tickets online kopen. Tickets voor de Friends pop-up kosten $29.50 per persoon, exclusief VAT en service kosten. Vanaf 2 augustus kun je je kaarten voor de Friends pop-up experience boeken op de officiële website.

Pop-up shop

Voor de gelegenheid wordt er ook een pop-up shop geopend, als ode aan de serie. Het adres daarvan is 503 Broadway. Overigens is de pop-up niet op dezelfde plek als waar het buitenshot van Monica’s appartement is genomen. Dat appartement vind je op 90 Bedford Street.

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance tekstschrijver, moeder van twee kleuters en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben stapelgek op Las Vegas, Santa Monica en New York.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *