Home Over de VS Fly Drive Amerika: de voor- en nadelen
Fly Drive Amerika: de voor- en nadelen

Fly Drive Amerika: de voor- en nadelen

0
0

Steeds meer reisorganisaties bieden een Fly Drive naar Amerika aan. Deze reizen kunnen veel voordeliger zijn dan een complete pakketreis of wanneer je losse vliegtickets boekt. Lees hier alles over de voordelen van dit soort combinatiereizen.

Wat is een Fly Drive?

Een Fly Drive houdt in dat je vliegticket en een huurauto in één pakket boekt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een roadtrip gaat maken. Zo zit je niet aan een hotel vast en kun je doen en laten wat je wilt. Natuurlijk kun je kiezen om alvast een slaapplek te boeken, maar je kunt met een Fly Drive ook op de bonnefooi toeren. Of je kiest voor een hotel in één plaats, wat soms veel goedkoper is dan een volledig pakket. Met zo’n reis kun je doen en laten wat je wilt. Het enige waar je aan vast zit, is de plek van aankomst en vertrek en de plek waar je je auto moet ophalen en wegbrengen.

Lees ook: Mini roadtrip van Orlando naar Miami

Fly Drive Amerika
Bij de Fly Drive van TUI krijg je een fullsize huurauto. Foto en copyright: Linda Canter/Hurray-USA

Een Fly Drive Amerika boeken

Er zijn verschillende reisorganisaties die dergelijke vakanties naar Amerika aanbieden. Zo kun je terecht bij onder andere TUI.nl en WTC.nl – World Ticket Center. Via Expedia.nl kun je je eigen reis samenstellen, door alleen een huurauto en vliegticket te boeken. Ook kun je hier een hotelovernachting boeken voor bijvoorbeeld alleen de eerste nacht.

Tip: boek je hotel via Booking.com!

Mijn ervaring

Ik vind het ideaal. Ik heb het onder andere gedaan in Orlando via TUI (toen nog Arke), toen besloten we om naar Miami te rijden. Via Cocoa Beach overigens, zeker de moeite waard. Ook heb ik een huurauto en vliegticket geboekt toen we naar Texas gingen. Het was daar noodweer, dus besloten we op roadtrip naar Las Vegas te gaan. Dat kon, want we zaten niet vast aan een hotel. De eerste keer dat ik zo’n reis boekte, kwamen we aan op Las Vegas en vertrokken we vanuit San Francisco.

Heb jij wel eens een fly drive geboekt?

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *