Home Eten en drinken Amerikaans snoep kopen
Amerikaans snoep kopen

Amerikaans snoep kopen

0
0

Bijna iedereen die ooit in Amerika is geweest wil het wel: Amerikaans snoep kopen als ze weer terug zijn in Nederland. Want als je zo’n heerlijke Reese’s Peanut Butter Cup in je mond voelt smelten, dan waan je je weer even op vakantie. We hebben goed nieuws voor je, want Candyonline heeft een gigantische selectie Amerikaans snoepgoed.

Amerikaanse M&M's

Online Amerikaans snoep kopen

Er zijn steeds meer winkels en webwinkels in Nederland die Amerikaans snoep verkopen. Fruit Loops, Jaw Breakers, Twinkies, Hershey’s Kisses en alle smaken M&M’s die je maar kunt bedenken: je kunt het kopen bij Candyonline.nl. Hieronder vind je mijn favorieten.

Amerikaans snoep en frisdrank online kopen: mijn favorieten

Reese’s Peanut Butter cup online kopen

Het lekkerste Amerikaanse snoepgoed is in mijn ogen de standaard Reese’s Peanut Butter Cup. Je weet wel: die heerlijke chocoladecup, gevuld met pindakaas: heel simpel en súper lekker. Ik heb ze ook eens zelf gemaakt trouwens, met in de hand het recept van OhMyFoodness.

amerikaans snoep kopen
Tijdens onze huwelijksreis in 2010 in de M&M’s winkel in New York. Foto en copyright: Linda Canter/Hurray-USA

Amerikaanse M&M’s kopen

Op nummer twee dan: Amerikaanse M&M’s in alle kleuren van de regenboog. Sowieso omdat M&M’s goddelijk zijn en ten tweede omdat het onwijs leuk is om die kleuren te combineren. Mijn favoriete smaak is de mint-variant, die je ook in de kerstverpakkingen vindt.

Amerikaans snoep online kopen
Een fiks glas cream soda bij de 66 Diner in Albuquerque. Foto en copyright: Linda Canter/Hurray-USA

Cream soda en Dr. Pepper online kopen

Nummer drie is geen snoep, maar Amerikaanse frisdrank. Het root beer en de cream soda van A&W vind ik heerlijk! Oké, in feite is dat ook een soort snoep, want het zit bomvol met suiker. Gelukkig is de root beer variant ook verkrijgbaar in diet-variant. In Amerika kun je cream soda ook in light-versie krijgen, net als bijvoorbeeld Dr. Pepper light of Coca Cola Cherry light. Ook bij Candyonline is de keuze reuze: ze hebben A&W root beer en cream soda, Dr. Pepper Cherry, Coca Cola Vanille, allerlei soorten Fanta en natuurlijk Calypso en Boston America.

Je kunt bij Candyonline kiezen voor brievenbusverpakkingen met bijvoorbeeld chocolade van Reese’s of M&M’s, zodat je zeker weet dat je pakketje op je ligt te wachten als je uit te werk komt. Amerikaans snoep en frisdrank kopen? Ga naar Candyonline!

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *