Home Over de VS Amerikaans kerstsnoep kopen
Amerikaans kerstsnoep kopen

Amerikaans kerstsnoep kopen

0
0

De kerstboom, Mariah Carey die alleen jou wil, kerstlichtjes: zomaar een paar dingen waar je niet omheen kunt in deze tijd. En dan zijn er nog dingen die je juist heel graag wilt hebben, maar niet zo makkelijk aan kunt komen, zoals de overheerlijke kerstchocolade van Hershey’s en Reese’s. Die kocht ik bij Candyonline.nl!

Ik zal er niet omheen draaien: ik ben dól op chocolade. Mag je me serieus wakker voor maken – maar alleen als de calorieën niet meetellen. Daarnaast ben ik dol op de gezellige sfeer die kerst met zich meebrengt. En tot slot kennen jullie natuurlijk mijn liefde voor Amerika. Zonder dat zou deze website niet bestaan. Dus de combinatie van Amerikaanse kerstchocolade en snoep uit Amerika is voor mij perfect. Ik zocht wat dingen uit bij Candyonline, kijk je mee?

amerikaans kerstsnoep

Candyonline heeft niet alleen chocolade, maar ook andere lekkere dingen. Pretzels bijvoorbeeld, maar ook marshmallows die eruit zien als sneeuwpopjes en natuurlijk candy canes. Ik kocht een hele boel dingen van Hershey’s.

Als eerste koos ik voor een feestelijke verpakking met vier fullsize Hershey’s repen in de smaken Cookies ’n Cream en gewone chocolade. Daarnaast koos ik twee zakken Hershey’s Kisses uit: een groene zak Dark Chocolade With Mint en nog een andere variant met vrolijke gestreepte verpakking. Van Hershey’s koos ik ook nog pretzels in witte chocolade, met groene en rode sprinkles.

Dan Kit Kat: die hebben ook wat lekkers gemaakt! Ik koos voor Sweet Cinnamon mini reepjes met kaneelsmaak. De verpakkingen zien eruit als coole Santa’s en de kinderen konden dat ook erg waarderen.

De Reese’s Selection Box koos ik voor mezelf: dat is de eerste chocolade die ik koop als ik in de VS kom. De lekkere chocolade en de pindakaasvulling kan ik niet weerstaan en was al ruim voor de kerstdagen hartstikke opperdepop.

Tot slot koos ik nog voor een zak Jingles van Butterfinger. Deze hebben de vorm van kerstklokjes en zijn verpakt in folie in het rood, groen en goud. Ze zien er niet alleen super leuk uit, maar smaken ook heerlijk!

Wil je ook nog lekker kerstsnoep uit Amerika kopen? Sla dan snel je slag bij Candyonline.nl!

 

Elke maand naar de VS? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld
Linda Ik ben freelance SEO-tekstschrijver en helemaal gek van de VS. Oprichter van Hurray-USA. Als ik de kans zou krijgen, zou ik dolgraag in de VS willen wonen. Ik ben gek op Las Vegas, Boston en natuurlijk New York City, maar ontdek ook graag de Nationale Parken.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *